L’Aula d’Extensió Universitària de Vilassar de Mar ha apostat des del seu naixement per la incorporació de totes aquelles innovacions tecnològiques que serveixin per a fer més eficaç el seu propòsit: difondre la cultura a tothom que senti curiositat i ganes d’aprendre coses noves. Per això fem un esforça per identificar i portar els i les millors conferenciants ja que aquesta és la essència de la nostra activitat.

Però també és important anar incorporant i actualitzant la tecnologia que ens permet difondre les nostres propostes i presentar-les de manera oberta a tothom, sigui de manera presencial als actes que convoquem regularment com a través de Internet. És part del nostre compromís doncs assegurar-nos que disposem de les eines adequades i que pas a pas les anem millorant. I això és especialment important en un context en el que les tecnologies de la informació i de la comunicació canvien constantment a un ritme que sovint no som capaços de mantenir.

Ara fem un pas més amb la posta en marxa d’una nova pàgina web que incorpora les darreres tecnologies disponibles i que anirem mantenint al dia constantment amb l’únic interès que les persones que la visitin trobin fàcilment la informació que busquen.