Et donem la benvinguda a l’Aula d’Extensió Universitària

Volem compartir coneixement amb tu i debatre sobre temàtiques relatives a qualsevol tipus de pensament.  I també, poder contrastar opinions i vivències en un entorn de convivència i diàleg.

L’AeU-VdM vol ser un espai de formació permanent, obert a totes les persones  d’edat adulta interessades en la seva formació permanent i actualitzada.

Som una associació no lucrativa, amb plena autonomia, adscrita a la Universitat Pompeu Fabra que garanteix la qualitat dels continguts formatius de l’Aula.

Les AeU’s són un moviment estès arreu del món, que té el seu origen en una iniciativa de la Universitat de Tolosa de Llenguadoc a començaments dels anys 70 del segle passat, i que avui en dia compta amb 55 entitats dins l’àmbit territorial català, amb unes 180 per tota Espanya i més de 1500 per tot el món.

Objectius

Volem CONTINUAR APRENENT, atès que entenem “EL CONEIXEMENT ÉS LA MILLOR FORMA DE LLIBERTAT”.

Conferències quinzenals impartides per professorat universitari i professionals experts en cada matèria. Sortides i itineraris. Seminaris i tallers. Intercanvis culturals. Tertúlies i taules rodones.

Els nostres estatuts

Amb la denominació Associació AULA D’EXTENSIÓ UNIVERSITÀRIA DE VILASSAR DE MAR, es constitueix aquesta entitat, que regula les seves activitats d’acord amb els estatuts que trobareu a continuació.