Dimarts 26 de març de 2019

Les quatre estacions de la salut

A càrrec de Carles Paytubí Garí

Sala Roser Carrau. Centre cultural Can Bisa
Vilassar de Mar

Cada época de l´any té les seves malalties. Això no significa que no es puguin presentar a d´altres estacions. Els experts en Salut Pública constatan in increment de les mateixes quan apreta el fred o la calor o en la transició de la primavera i la tardor. A la Primavera dominan les al.lèrgies, l´asma, la ansietat i l´anomenada astènia primaveral. A l´estiu dominan les lesions a la pell, les otitis i les reaccions a les picades d´insectes. A la tardor ens dominen els refredats, les infeccions...
Llegir més

Metge especialista en Medicina Interna format a l´Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona (1992-1997). Metge internista al Servei de Medicina Interna i Cardiología del Centre Mèdic Teknon des de 1997 fins l'any 2008. Des del 2008 i en l'actualitat responsable de la Unitat de Curta Estada Mèdica de l'Hospital General del Parc Sanitari de Sant Joan de Déu a Sant Boi de Llobregat. Consultor Mèdic del Departament de Ginecologia i Obstetrícia de l'Hospital MaternoInfantil de Sant Joan de Déu a Esplugues de Llobregat des de 2010 fins 2017. Col.laborador habitual a revistes mèdiques i de divulgació científica i cultural (Ediciones Mayo S.A ...). Col.laborador habitual des de fa nou anys a d'altres Aules d'Extensió Universitària de la Gent Gran (Barcelona, Solsona, Vilanova i la Geltrú, Barcelona/Sant Martí, Granollers, Tàrrega, Santa Coloma de Gramanet, Sabadell, Granollers, Sant Quirze del Vallés, Sant Andreu, Barberà del Vallés, Badalona, Cerdanyola, Mataró ...).

Dimarts 9 de abril de 2019

Un bon país no és un país «low cost»

A càrrec de Miguel Puig i Rapaoso

Sala Roser Carrau. Centre cultural Can Bisa
Vilassar de Mar

...
Llegir més

Nacido en Tarragona en 1954, Miquel Puig vivió entre Tarragona y Madrid hasta los 19 años.1​ En Madrid empezó los estudios en Economía, que acabó en Barcelona. Obtuvo el doctorado a la Universidad de Barcelona y amplió estudios en el MIT. Entre los años 1980 y 1984 ejerció de profesor Titular de Teoría económica. Posteriormente ampliaría estudios en la John F. Kennedy School of Government (Universidad Harvard). Su trayectoria universitaria la completaría como profesor asociado de Mercado de Infraestructuras y Cooperación Pública-privada en la Universidad Pompeu Fabra.

 

 

Top

Login


Create an Account!
Forgot Password?
Registration is disabled.

Want to Login?

Forgot Password?