Carregant Esdeveniments

Tots els Esdeveniments

Amb el confinament per la pandemia del COVID-19, volem continuar el nostre lligam amb vosaltres, pel que us proposem descobrir els nostres TASTET CULTURAL 6, un nou espai de trobada virtual, per seguir ampliant el nostre bagatge cultural i poder gaudir-ne conjuntament.
Esperem que aquesta nova opció comunicativa ens resulti plaent i entretinguda. No pretenem substituir cap tipus d’activitat amb aquest nou oferiment.

Joan Manuel del Pozo exposa de forma lúcida les diferents etapes de la vida i ens dona algunes claus per entendre-les i valorar-les i així gaudir-les amb la ètica i el benestar.
La qüestió del temps, del seu pas per nosaltres –o de nosaltres per ell–, sempre ha inquietat les persones. Tan important com la comprensió intel·lectual o teòrica del temps és la proposta de viure’l, és a dir, “passar-lo”, “fer-lo servir”, “gaudir-ne” o fins i tot “perdre’l”. Parteix de la forma com la societat actual ens fa viure el temps; i contempla la possibilitat de millorar-ne l’educació i la vivència per ajudar l’equilibri psíquic i el creixement cognitiu, ètic i social de la ciutadania.
Els valors socials i humans de les persones s’haurien de replantejar després de l’actual pandèmia. Les reflexions que el doctor Joan Manuel del Pozo comunica, tot i sent la conferència anterior a la crisi sanitària, són molt adients i poden ajudar, amb coneixement i criteri, a fer una societat més justa.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

Share This Story, Choose Your Platform!

Deixeu un comentari