Carregant Esdeveniments

Tots els Esdeveniments

Amb el confinament per la pandemia del COVID-19, volem continuar el nostre lligam amb vosaltres, pel que us proposem descobrir els nostres TASTET CULTURAL 4, un nou espai de trobada virtual, per seguir ampliant el nostre bagatge cultural i poder gaudir-ne conjuntament.
Esperem que aquesta nova opció comunicativa ens resulti plaent i entretinguda. No pretenem substituir cap tipus d’activitat amb aquest nou oferiment.

Continuant amb l’aproximació al programa de conferències que s’havia previst, pel proper dimarts 5 de maig penjarem a la nostra pàg. web i al Facebook de l’Aula l’entrevista  en profunditat de Josep Puigbó i Valeri a Eulàlia Vintró Castells, filòloga i política, en el programa (S)avis de TV3 (29/10/2015) i el documental ¿Por qué Grecia? La fuerza del elemento griego en la conformación de la cultura, basat en la conferència audiovisual de Pedro Olalla González de la Vega, escriptor, hel·lenista i cineasta, en ocasió de la “X Jornada de Cultura Clàssica de Sagunt” (17/11/2012).

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

Share This Story, Choose Your Platform!

Deixeu un comentari