Tot acollint la iniciativa  suggerida per l’Ajuntament, un grup de ciutadans hem constituït aquest darrer mes de novembre de 2017, l’Associació AULA D’EXTENSIÓ UNIVERSITÀRIA DE VILASSAR DE MAR (AeU-VdM), que també anomenem l’AULA.

L’AeU-VdM vol ser un espai de formació permanent, obert a totes les persones  d’edat adulta interessades en la seva formació permanent i actualitzada.

Volem conèixer i debatre sobre temàtiques relatives a qualsevol tipus de pensament: filosòfic, sociològic, polític, científic, tecnològic, mèdic i altres.  I també, poder contrastar opinions i vivències en un entorn de convivència i diàleg.

Som una associació no lucrativa, amb plena autonomia, adscrita a la Universitat Pompeu Fabra que garanteix la qualitat dels continguts formatius de l’Aula.

Les AeU’s són un moviment estès arreu del món, que té el seu origen en una iniciativa de la Universitat de Tolosa de Llenguadoc a començaments dels anys 70 del segle passat, i que avui en dia compta amb 55 entitats dins l’àmbit territorial català, amb unes 180 per tota Espanya i més de 1500 per tot el món.

 

Top

Login


Create an Account!
Forgot Password?
Registration is disabled.

Want to Login?

Forgot Password?