Carregant Esdeveniments

Tots els Esdeveniments

Visita guiada

La mostra aborda el paper de la intel·ligència artificial en la vida quotidiana, les oportunitats que presenta per a la recerca científica i biomèdica, el paper de la supercomputació com a principal impulsor, la situació legislativa actual, els riscos de desinformació que en planteja l’ús generalitzat o els biaixos racials i de gènere que pot generar.

A través d’un recorregut que inclou instal·lacions artístiques interactives, un timeline amb fites clau, obres de referència fetes amb IA, el testimoni d’experts i peces de nova creació, l’exposició explora la relació entre la intel·ligència artificial i la creativitat humana. Hi participa una extensa xarxa d’artistes pioners i emergents com ara Universal Everything, Robert del Naja (Massive Attack), Anna Ridler, Memo Akten, Mario Klingemann, Justine Emard, Steve Goodman (Kode 9), Espronceda, Eduard Escoffet o Maria Arnal, a més de centres de recerca i innovació com el BSC, Axolot.cat, el Music Technology Group de la UPF, el CVC o el MIT.

Farem una visita guiada al CCCB de Barcelona on veurem una exposició sobre la història, el funcionament, les possibilitats creatives i els reptes ètics i legislatius de la intel·ligència artificial avui dia.

Dijous 8 de febrer, 12 hores
Desplaçament en transport públic: hora de trobada, a les 10:30 a l’estació del tren de Vilassar de Mar o a les 11:45 al vestíbul d’entrada del CCCB.

Preu de l’entrada: 5€
Places limitades, es donarà preferència a les persones sòcies de l’Aula, les persones no sòcies quedaran en llista d’espera fins a saber si queden places lliures.

Inscripcions: fent transferència al compte de l’Aula (ES49 0182 1379 3002 0231 8217) posant el nom i cognoms de cada persona que s’inscriu i la paraula [IA-CCCB]. També es poden fer els dies de conferència a la Sala Roser Carrau.

El CCCB és un centre cultural multidisciplinari dedicat a explorar els grans temes de la societat contemporània per mitjà de diferents llenguatges i formats, amb un extens programa que inclou grans exposicions temàtiques, cicles de conferències i trobades literàries, projeccions audiovisuals i festivals.

Share This Story, Choose Your Platform!

Deixeu un comentari