Carregant Esdeveniments

Tots els Esdeveniments

Breu introducció als principals conflictes i crisis que afecten el món avui, com les guerres de Ucraïna i Gaza, la crisi mediambiental i el canvi climàtic, la transició energètica i la contestació de l’ordre liberal heretat de la II Guerra Mundial (FMI, Banc Mundial, Nacions Unides), la reafirmació del Sud Global, l’ascens de la Xina com a gran potència i el desafiament del populisme i l’extrema dreta.

Dr. Antoni Segura i Mas

President del CIDOB, Catedràtic d’Història Contemporània de la Universitat de Barcelona (UB) i director del Centre d’Estudis Històrics Internacionals (CEHI) de la UB fins al setembre de 2016. Especialitzat en l’anàlisi de conflictes i en el món actual.

És membre del Consell Assessor de l’Institut Europeu de la Mediterrània (IEMed) i ha estat membre del Consell Assessor de Casa Árabe – Instituto Internacional de Estudios Árabes y del Mundo Musulmán (2006-2012) i Membre de la Junta de Govern de l’Institut Català Internacional per la Pau (ICIP) (2008-2011). Ha estat director de la revista Índice Histórico Español (2012-2020). Comissari de diverses exposicions relacionades amb la República i la Guerra Civil a Catalunya i a Espanya i amb el món àrab i l’Islam. Ha estat professor convidat i ha impartit cursos en diverses universitats i institucions espanyoles i estrangeres. Col·laborador habitual en diversos mitjans de comunicació (premsa, ràdio i televisió).

Share This Story, Choose Your Platform!

Deixeu un comentari