Carregant Esdeveniments

Tots els Esdeveniments

A càrrec  de  Joan Majó Cruzate,  enginyer, Empresari i Polític.Doctor Enginyer Industrial per la U.P. C., i “Ingenieur Europeen” per la FEANI. És membre de la Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona.

Va fundar, als anys seixanta, TELESINCRO S.A. la primera empresa espanyola de disseny i fabricació d’ordinadors.
Primer Alcalde de Mataró en la democràcia, Ministre d’Indústria en el govern de F. González i “Conseiller” de la Comissió Europea responsable en l’àrea de Tecnologia, Informàtica i Telecomunicacions, amb Jaques Delors. Va presidir “NOVA ICARIA S.A,” en la època olímpica, i “BARCELONA 22@” en els seus primers anys.
Va presidir el grup de Treball del Information Society Forum de Brusel.les i va ser President del European Institut for the Media de Düsseldorf. Va ser Director General de la Corporació Catalana de RTV i President de Impulsa TDT. És President de la Fundació Ernest Lluch, Vicepresident de la Fundació Jaume Bofill, i President del Cercle per el Coneixement, de la SEBAP.
Autor de diversos llibres sobre la evolució del mon actual: “Xips, Cables, i Poder” (1996), “No m’ho crec!” (2009), “Després de tocar fons” (2010) i “ El món que vé… ja el tenim aquí” (2013).

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

Share This Story, Choose Your Platform!

Deixeu un comentari