Carregant Esdeveniments

Tots els Esdeveniments

Quan la mort s’acosta a nosaltres no tenim eines per fer-hi front. Vivim en una societat que ens ha fet creure que no existeix la mort, que només hi ha vida i que serem eterns. En canvi, la mort és un fet natural i forma part de la vida.
“Mort” és una paraula que fa molta por perquè mou moltes coses al nostre voltant. Parlar-ne seria la forma de calmar aquesta sacsejada, però generació rere generació es segueix intentant tapar el tema, i en la nostra es manté més que mai.

Espartac Peran i Masafrets és periodista, presentador i escriptor. És nascut a Mataró, on va començar al món dels mitjans de comunicació.
Als 14 anys va col•laborar a TV Mataró i a Cadena 13. Posteriorment va treballar a Catalunya Cultura i a RAC1.
Va entrar a treballar a TV3 al 1998 on va començar amb informatius i després va presentar diferents programes com “Els matins”, el concurs “Bocamoll”, el programa Divendres, la Marató de TV3 i molts altres.
Ha escrit “Tres desitjos abans de morir” on hi ha molta vida i amor per curar les ferides que la mort dels nostres estimats ens deixa a la pell. Espartac Peran ens diu: “La mort ens ha ocupat molts moments i pensaments. No esquivar-la ens ha fet aferrar amb força a la vida”
També ha escrit “El secret de la calaixera” un conte infantil imprescindible per entendre en la família el dol i les pors, amb il•lustracions de Cristina Losantos.

Share This Story, Choose Your Platform!

Deixeu un comentari