PROGRAMA D’ACTIVITATS ABRIL-JUNY 2019.

Programació d’activitats 3r Trimestre Curs 2018-19

_______________________________________________________________________________________

CLOENDA DEL PRIMER CURS  DE L’AULA D’EXTENSIÓ UNIVERSITÀRIA DE                                                                                     VILASSAR DE MAR.

  Era el 30 de gener d’ enguany quan, rere l’ empenta inicial de l’Ajuntament i d’un curt però intens període de treball en equip, saltant  obstacles i imprevistos, encetàvem l’Aula Universitària de Vilassar de Mar (AeU-VdM) . Ens impulsava la il·lusió de convertir-la en un espai  de formació permanent, on satisfer i potenciar l’ interès cultural i millorar la qualitat de vida dels seus membres, estimular una vida emocional i social més plena i equilibrada, per a sentir-nos més actius i útils en aquesta etapa de la nostra vida.

      Aquests  primers mesos de gestió l’Aula han estat un veritable període d’aprenentatge. Tot era nou; la programació de les activitats amb una temàtica variada que fos d’interès majoritari i amb conferenciants de qualitat, no és gens senzilla quan se’n tenen unes referències inicials limitades. L’organització dels actes, la preparació de la sala, les entrades, les presentacions, els torns de preguntes; així com els requeriments tècnics de la comunicació i tanmateix de l’administració i els institucionals, són tots ells aspectes que  han anat fluint de manera progressiva, i sobre els que ens resta encara camí per a recórrer.

    Hem arribat a la cloenda d’aquest 1er curs acadèmic, havent realitzat 12 conferències i una sortida col·lectiva a una representació d’òpera. Avui tenim 223 socis, les conferències han tingut una assistència mitjana aproximada de 150 persones per sessió, que han atorgat una bona valoració general: “molt interessant”  al 73% dels temes i “excel·lents” al 65% dels conferenciats; a més d’un munt de suggeriments i propostes per a millorar la programació de les activitats d’ara en endavant

     L’esforç emprat es veu recompensat quan sentim l’alè i el suport dels qui assisteixen regularment a les activitats, de manera que encarem el proper curs plens d’ il·lusió i amb l’experiència que hem adquirit

     La programació del curs vinent es troba molt avançada, incorporant importants novetats, com tallers monogràfics, sortides en grup i nous formats que requeriran una  participació força  activa dels nostres socis que s’hi prestin  voluntàriament. De tot això us en informarem abastament en l’acte de cloenda.

     Per a formalitzar el pressupost econòmic  2018-2019 i sotmetre’l a la vostra aprovació en la propera assemblea ordinària, necessitem conèixer per endavant amb quants socis comptarem. En aquest sentit us comuniquem que:

    1. La quota de soci per al curs acadèmic complet, que abasta des del mes d’octubre de 2018 fins al mes de juny de 2019, serà de 35 euros, tal com ja s’informava en full d’inscripció que vàreu formalitzar en el seu dia.

    2. Per a aquells que vàreu optar la domiciliació bancària, la quota es posarà al cobrament el amb data 27/09/2018.

    3. Aquells qui vàreu optar pel pagament mitjançant ingrés o transferència  al compte de l’Aula:  ES88 2100 4558 4202 0021 6140, o bé  en efectiu a Serveis Socials o directament a membres de la Junta, disposareu fins aquest mateix dia per a fer-nos el pagament.

   Tingueu en compte que en la 1ª sessió del curs vinent procedirem al lliurament dels nous carnets a qui estigueu al corrent de pagament.

    Animem a tothom que hi estigueu interessats a adherir-vos al nostre projecte, en el ben entès que hi trobareu un espai en què preval la convivència cultural, el coneixement tècnic,  el pensament crític , el contrast d’ opinions i experiències i la realització de visites i assistència a activitats culturals organitzades en grup. En podeu trobar més informació a Serveis Socials de l’Ajuntament, carrer Santa Eulàlia, nº 40, i a la nostra pàgina web: aulavilassardemar.cat.

    Molt cordialment,

    La Junta de l’AeU- VdM

    Juny 2018


________________________________________________________________________________Top

Login


Create an Account!
Forgot Password?
Registration is disabled.

Want to Login?

Forgot Password?