Proposta per a gaudir de l’òpera

Proposta per a gaudir de l’òpera

 Cavalleria rusticana

Un melodrama en un acte amb música de Pietro Mascagni i llibret en italià de Giovanni Targioni-Tozzetti i Guido Menasci. L’argument gira entorn al descobriment de la relació entre Turiddu -el marit de Santuzza- i Lola -la dona d’Alfio, una revelació que tenyeix de vermell la celebració de Pasqua de Resurrecció en un llogaret de Sicília.

Pagliacci

És l’òpera de Leoncavallo, amb llibret del mateix autor, que mostra com el límit entre la realitat i la ficció desapareix quan Canio, el líder d’un grup d’actors, assassina la seva dona infidel, Nedda, sobre l’escenari. L’òpera es va estrenar a Milà el 21 de maig de 1892 i al Gran Teatre del Liceu el 25 de gener de 1895

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top

Login


Create an Account!
Forgot Password?
Registration is disabled.

Want to Login?

Forgot Password?